Rambler

 


Rambler, arama, e-posta, rehber ve haberler dahil olmak üzere çok çeşitli hizmetler sunan lider bir çevrimiçi medya ve hizmet portalıdır. Bununla birlikte, Rambler aynı zamanda popüler bir arama motorunun adıdır - Rambler Search.

Rambler'in geçmişi 1996 yılına dayanmaktadır ve o zamandan beri hem yüksek kaliteli bir arama motoru hem de ücretsiz bir e-posta hizmeti olarak hızla popülerlik kazanmıştır. 2011 yılına kadar Rambler, Rusya arama pazarında eşsiz bir liderdi.

Rambler tarihinde önemli bir dönüm noktası, Runet'teki ilk derecelendirme sınıflandırıcısı olan Rambler Top100'ün piyasaya sürülmesiydi. Bu yenilikçi hizmet, kullanıcıların çeşitli web sitelerinin popülerliğini ve sıralamasını değerlendirmesine izin verdi. Rambler aynı zamanda ilk internet portalı ve başarılı bir şekilde halka açılan ilk yerli internet şirketi olarak hak ettiği bir yere sahiptir.

Bugün Rambler, yüksek kaliteli hizmetler sunmaya devam ediyor ve İnternet arama pazarında lider oyunculardan biri olmaya devam ediyor. En son haberlerden haberdar olun, uygun aramayı kullanın, e-posta gönderip alın ve Rambler tarafından sağlanan diğer birçok hizmetin keyfini çıkarın.

Wikipedia

Rambler

Популярные сообщения из этого блога

Rambler

Rambler

Rambler